Supertrosan från Cosabella

Jag har sedan tonåren varit en string-tjej. Alla är vi olika men jag tycker det är snyggast och mest bekvämt med stringtrosor. Jag är också sjukt känslig för att trosorna skär in i sidorna, gillar inte när trosan sitter åt alls. Mitt favoritmärke har alltid varit Cosabella, supersnygga och mjuka trosor i alla möjliga färger. Skär aldrig in någonstans och har snygg skärning.

Så nu mina vänner är jag så glad att kunna erbjuda er dessa sensationella trosor från Cosabella! Vi har tagit in härliga somriga färger både i deras superpopulära string och en riktigt cool hipster.

1 Comment on Supertrosan från Cosabella

  1. Jocke
    1 juni, 2013 at 19:53 (8 år ago)

    (Tänkte posta en kommentar här först, men mailade istället.)

    Mycket vackra underkläder! 🙂

    Svara

Leave a Reply