Slit och släng

Jag är så trött på denna shoppinghysteri som råder! Vi får utstå enorma mängder tv-reklam från handlare som vill att vi ska handla billigt och ofta. Kläderna håller någon månad i bästa fall (ibland är det trådar och lösa knappar redan när man packar upp varorna) och sedan förväntas du köpa nytt.

–Nej, jag vill inte!

Jag vill att plaggen jag köper ska hålla mer än en månad. När jag äntligen hittat något som passar bra och jag har tagit mig tiden att inhandla det vill jag inte ha något som inte tål att tvättas utan att det tappar både färg och form. Vi har hamnat i någon sorts nedåtgående konsumtionsspiral där det ska köpas nytt, nytt, nytt.

Jag tycker det är bättre att handla med kvalitet så att saker håller, länge. Jag vet att många tror att man bara betalar för varumärket när man köper en dyr vara. Så kanske det är i vissa fall, men hos oss kan du känna dig säker på att våra produkter är av mycket hög kvalitet, därav det något högre priset. Värna om din egen tid, handla varor av god kvalitet.

Leave a Reply