Bra service, ett måste

En sak som jag tycker är viktigt att låta kvinnor få uppleva, och som blivit alltför sällsynt i vårt land, är riktigt bra service. Det är så många kvinnor som fortfarande går runt med fel storlek på sin bh och alla vet hur jobbigt det är att prova ut underkläder. Man utlämnar sig helt till personalen. Då är det viktigt att man känner sig trygg och att personalen är kompetent. Jag har jobbat mycket med atmosfären i butiken på Sibyllegatan och att hitta rätt personal. Jag vill att det ska kännas lika tryggt och mysigt som hemma, hoppas du tycker att jag har lyckats.

En annan sak som är viktigt är att ta sig tid, tid att prova och välja i lugn och ro. Men tid är något vi alla har för lite av så jag vill att alla våra produkter ska finnas tillgängliga för dig när du har tid. Vi har en webbshop så du kan handla hemma. Bh:n kan du prova i lugn och ro, passar den inte byter du den enkelt. Om du helst vill träffa oss och prova på plats men inte hinner in till oss under våra öppettider kan du boka personlig shopping. Då ringer du till butiken och bokar en tid när det passar dig. Vi har öppet när du kan komma. Eller också kanske du vill komma till oss tillsammans med dina väninnor. Vi brukar ha jättetrevligt på våra tjejkvällar, vi serverar lite vin med tilltugg och ni får hjälp med storlekar och stylingtips. Just nu har vi massor av härligt nya varor. Så varför inte boka in en kväll redan idag?

Leave a Reply