Det är något speciellt med vackra underkläder

Det är något speciellt med vackra, välgjorda underkläder. Att få svepa in kroppen i lyxigt siden och utsökta spetsar är som att klä sig i ett konstverk. Och du bestämmer vem, om någon, som ska få se denna underbara kreation. Du känner dig vacker, du känner dig härligt kvinnlig, och det glittrar lite extra i ögonen.

Jag har under mina år som fotomodell fått förmånen att bära underbart vackra kläder från fantastiska designers, allt från senaste mode och haute couture till undersköna brudklänningar och utsökta skor. Men sådana plagg kostar stora summor pengar, så jag började fundera på hur svenska kvinnor skulle kunna få ta del av denna upplevelse och få känna på hur det är att klä sig i något riktigt vackert och exklusivt. Hur kan jag förmedla känslan av lyx till många kvinnor i Sverige? Jo genom underbara kvinnliga underkläder. Visst är det härligt? Jag hoppas, och tror, att den nordiska kvinnan nu är redo att bejaka sin kvinnlighet. Att hon tycker att hon är värd vardagslyxen att bära underkläder som passar väl och som framhäver det kvinnliga.

Jag vill få kvinnor att känna sig vackra och må bra, vara nöjda med sig själva och den kropp vi bor i. Alla har vi våra fel och brister men livet är för kort för att fokusera på dem. Fokusera på det som är vackert och bra istället.

Så nu har jag öppnat en butik, fylld till bredden med dessa härliga små plagg, massor av spetsar och siden i överflöd. Varumärkena jag valt är alla mycket bra varumärken som jag tror att många känner till. För att nämna några har vi t ex Stella McCartney, Elle Macpherson, DKNY, Aubade, Fauve, Huit 8, Freya, Spanx, Maidenform och Calida. Men jag vill på sikt även ta in mer sällsynta märken för att verkligen låta svenskorna få möjligheten att uppleva den glamour som finns ute i Europa. Jag hoppas kunna arbeta både med stora och välkända märken men också med små uppstickare som har sin speciella nisch. En sådan som jag nyligen inlett ett samarbete med och som jag är mycket glad för är Katarina Nyman.

Fler märken är på väg in så håll koll på Facebook, hemsidan eller bloggen så kommer du inte missa något!

Leave a Reply