En skön natts sömn i ett superhärligt nattlinne!

Har precis vaknat efter en skön natts sömn och blev glatt överraskad av att nattlinnet, som jag provade för första gången, faktiskt satt på plats hela natten! Inga obehagliga överraskningar där nattlinnet liksom sitter mellan tuttarna när man vaknar…

Vill varmt rekommendera Letitzia nattlinne från Krisline till dig som har en större byst. Jag valde en medium och är 70F. Det är första gången jag kunnat ha den här typen av nattlinne utan att det snurrar runt när man sover. Det är lyxigt och snyggt med sammetsprint och spets i livet. Prova, det är verkligen värt pengarna! Dessutom kan du använda det som underklänning när du vill känna dig extra välklädd.

Kram, Ida

1 Comment on En skön natts sömn i ett superhärligt nattlinne!

  1. Cecilia
    25 mars, 2014 at 14:29 (7 år ago)

    Oj, vilken läckerbit. Älskar spetsdetaljerna.

    Svara

Leave a Reply