Feminint vann bästa e-butik!!

Åhhhhh vad GLADA vi är!!! Vi vann bästa e-butik på Jetshopawards i Göteborg igår! Jag vet knappt vad jag ska skriva, så glada är vi, haha! 😀 😀 😀

”Visar på innovation och nytänkande, ha den bästa designen, flest uppsättning av betalmetoder, bäst lyckats arbeta med sökmotoroptimering och synlighet på Google, framgångsrikt jobbar med sociala medier, störst försäljningsökning under året och bästa totala köpupplevelsen.” – Det gjorde vi och det gjorde vi BÄST!! Tjoho!

TACK alla våra kunder i hela landet för att ni gjorde detta möjligt och hjälpt oss med vår fantastiska utveckling, vi är inte något utan er!! <3 <3 <3

PUSS & KRAM TILL ER ALLA! // Feminint-tjejerna at your service! 😉

4 Comments on Feminint vann bästa e-butik!!

 1. Jocke
  9 maj, 2014 at 13:39 (7 år ago)

  Grattis! 🙂 Försökte faktiskt, av ren nyfikenhet hitta er butik en gång när jag ändå gick längs Sibyllegatan. Missade den tyvärr. Men jag var i all hast, så jag får väl titta efter den igen någon dag när jag är i närheten. 😉

  Som kille, när det gäller åsikter om underkläder, har jag alltid tyckt det är jättefint och obeskrivligt sexigt när kvinnor har stringtrosor…En vacker kvinna med vanlig push up BH och string…Då är jag som helt förtrollad och då har hon mig lindad helt runt sitt lillfinger! 😉

  Ha en bra dag!
  /Mvh Jocke

  Svara
  • Sarah
   9 maj, 2014 at 21:26 (7 år ago)

   Tack så mycket Jocke! Det är vi mycket stolta över! 🙂 Du är mer än välkommen att kika in hos oss och se vad vi har att erbjuda, du kan också alltid kolla in vår webbshop http://www.feminint.se som alltid har öppet när du vill. Ha en fortsatt trevlig helg!

   Svara
 2. Jocke
  12 maj, 2014 at 22:42 (7 år ago)

  Nu är jag visserligen singel igen, men det där med att köpa underkläder till tjejer har alltid slutat med att jag varit för blyg i slutändan…Även om det kanske skulle uppskattas, som en romantisk gest.

  Kommer det andra killar in dit i detta syfte?

  Svara
  • Sarah
   16 maj, 2014 at 22:39 (7 år ago)

   Tack för din kommentar Jocke!

   Ja, alla känner olika inför att köpa underkläder, både män som kvinnor. Men vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt och guida dig så bra som möjligt om du någon gång vill komma in och handla, det är absolut inget att känna sig blyg inför! Även om jag förstår känslan förstås.
   Absolut, jag hade en man inne senast idag som handlade present till sin fru, vi diskuterade vilken storlek hon behövde och han hade redan sett ett set i fönstret som han ville köpa så det gick ganska enkelt och snabbt just idag. Men alla gånger frågar vi lite olika frågor som är relevanta så som vilken storlek behövs, modell och stil då detta varierar så pass mycket för varje person. Du kan ju komma in och titta först om det känns för jobbigt kanske, så kan vi börja där i alla fall nästa gång du känner att en present är på sin plats! 🙂 Varmt välkommen in!

   Svara

Leave a Reply