Att överträffa en kunds förväntningar – lycka!

Igår hade jag en personlig provning som gjorde mig sådär glad som man blir när man kan göra skillnad för någon. Min kund Gunilla hade bokat en tid och ville ha hjälp att hitta en bra bh. Hon har haft problem att hitta ngt bra eftersom hennes bröst börjat hänga och inte längre fyller ut så bra upptill. Hon har beställt bh från katalog hitintills. Den hon hade på sig saknade helt stöd och gjorde att hon lyfte bysten med axlarna med värk och dålig hållning som följd.

Vi provade och hittade 3 st behåar som passade och som lyfte brösten till rätt plats och lade vikten på ryggen istället för axlarna. De nya behåarna gav också en bra separation från magen vilket ger ett slankare intryck. Gunilla har jättesnygga långa ben men hade fått lite rund mage och några volanger på sidorna. Jag föreslog en shape-trosa från Calida som håller in magen men ändå är bekväm utan att strama åt låren. Trosan slätar också helt ut volangerna eftersom den slutar precis under bh:n. När hon satte på sig trosan och den nya bh:n glittrade det i ögonen – hon tyckte hon var vacker. Jag älskar mitt jobb!

Trevlig helg!

2 Comments on Att överträffa en kunds förväntningar – lycka!

 1. cecilia
  7 februari, 2014 at 17:20 (7 år ago)

  Åh!! Så vill jag oxå känna när jag varit hos er!! Precis samma behöver jag hjälp med…min bh är värdelös. Fick i julklapp att gå till er. Bokar tid!

  Svara
  • Ida
   10 februari, 2014 at 10:00 (7 år ago)

   Hej Cecilia.
   Du är så välkommen till oss, vi ska absolut se till att du får en fantastisk upplevelse!
   /Ida

   Svara

Leave a Reply