Hur mkt får en bh kosta?

bh helt utan stöd med för stor omkrets

bh helt utan stöd med för stor omkrets

Vad är det värt att få ha en bh som sitter perfekt, ger en bättre hållning och minskar trycket på och smärtan i axlarna. Alla ni som har en tung byst vet precis vad jag pratar om. Igår när jag handlade för helgen på Flygfyren i Norrtälje såg jag en massa kvinnor som helt klart har helt fel bh på sig och min fråga är har man inte råd med en bra bh? Eller är det så att vi kvinnor inte unnar oss det vi faktiskt behöver. Är det okunskap eller bristande utbud? Vad beror det på?

2 Comments on Hur mkt får en bh kosta?

 1. Rebecca
  26 oktober, 2013 at 19:59 (7 år ago)

  Jag tror helt klart att det beror på okunskap till viss del, men kostnaden gör att iallafall jag drar mig från att utöka min bh-garderob, om det inte är en total megakris. Tycker att det är synd att bh:ar ska bli så mycket dyrare när man kommer upp över E-kupa (som ändå finns på affärer med lite lägre priser). Och även synd att så få butiker säljer bh:ar i stora storlekar! Jag som har 70-75 G-H har riktigt svårt att hitta rätt…

  Svara
  • Ida
   28 oktober, 2013 at 11:45 (7 år ago)

   Hej Rebecca. Skälet till att dessa bh:ar är lite dyrare är framförallt att en större kupstorlek kräver en god konstruktion och bra kvalitet för att ge det stöd och support som behövs. Och oftast lönar det sig att handla kvalitet. Mitt råd är att du investerar i dig själv och i din kropp. Din storlek kräver en bra bh och jag tycker du ska prioritera detta plagg som påverkar både din hållning och välmående i övrigt. Hos oss hittar du massor av bh:ar i din storlek, från ca 500 kr.

   Svara

Leave a Reply