Världens bästa sportbh!

20130408-134843.jpgI morse tog jag mig ut på morgonlöprundan och slet runt mina tre kilometer. Man känner sig i alla fall ganska nöjd när man klarat av det. 🙂

Jag passade på att testa den nya sportbh:n Ultimate Run Bra vi tagit in från Shock Absorber. Jag ska ärligt erkänna att jag aldrig haft ngn riktigt bra sport bh så detta blev verkligen en ny upplevelse.

Vilken bh! Den sitter perfekt och håller verkligen brösten på plats utan att platta till dem så man tror att man har ett spännband runt bröstkorgen. Axelband och knäppen är vadderade så det är mjukt och skönt. Sköna material som andas och en riktigt bra passform. Ta mitt råd och skaffa dig en riktigt bra sportbh, wow!

Nu känner jag mig ännu mer laddad inför Vårruset som jag och 16 st Feminint tjejer ska springa, alla i matchande rosa tröjor. Det kommer bli jättekul!

Imorgon blir det ingen runda, har lite annat att stå i på morgonen men på onsdag då kör vi igen!

1Pingbacks & Trackbacks on Världens bästa sportbh!

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /storage/content/31/126031/blogg.feminint.se/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php on line 180

Leave a Reply