Höfthållare, en gammal klassiker i ny tappning

Igår provade vi lite nyheter som kommit till butiken. Bland annat så testade vi den nya höfthållaren från Gerbe. Men  oj vilken cool grej!

Den är helt utan knäppen i bak och man drar den upp och ned som en trosa när man ska gå på toaletten, med andra ord är den riktigt smidig.

Den är den gjord i ett shape material så den plattar till lilla bulan på magen vilket är ett extra plus. Personligen tycker jag att det är så mycket snyggare att ha en höfthållare och stockings istället för att dra strumpbyxor över trosorna. Dessutom slipper man ju stay-ups som skär in i låren (för oss som inte är trådsmala runt benen).

En annan liten goding som vi gillade var den integrerade höfthållaren/strumpbyxan, också från Gerbe, så himla sexig.

Vi tyckte att både höfthållaren och strumpan var något små i storleken men i övrigt perfekt passform och kvalitet.

Jag vill verkligen slå ett slag för höfthållaren, se till att använda den, riktigt sexigt och mycket mer användbar än bara till bröllop.

2 Comments on Höfthållare, en gammal klassiker i ny tappning

 1. Michael Wahlman
  4 april, 2013 at 23:45 (8 år ago)

  Hej Ida !

  Vilken jättefin hemsida Du har ,och så informativ.Jag undrar om Du har någon erfarenhet av Secrets in Lace.Har Du provat deras underkläder eller strumpor.
  Eftersom Du har bott i USA och verkat där kanske Du vet mera om detta företag.

  MVH Michael

  Svara
  • Ida
   8 april, 2013 at 13:20 (8 år ago)

   Hej Michael.
   Kul att du gillar hemsidan! Jag har tyvärr ingen egen erfarenhet av dem. Hoppas du hittar något hos oss som faller dig i smaken istället. 😉

   Svara

Leave a Reply