Vårbröllop

brollop

Jag tycker våren är den absolut bästa tiden på året. Hela sommaren med ljus och värme ligger framför en och livet är underbart. Våren är en fantastisk tid att gifta sig, med sommaren runt hörnet då ni kan njuta av varandra som äkta makar.  Jag och min man valde att gifta oss just på våren, på Pingstafton faktiskt.

Vad ska man då tänka på när man shoppar underkläder inför den stora dagen/natten? Mitt absoluta råd är att satsa på kvalité. Och så tycker jag att du ska våga leva ut dina drömmar. Vi svenskor är ofta så försiktiga, denna dag handlar allt om dig. Så våga vara prinsessa för en dag och svep in dig i spetsar och siden!

En perfekt passform är självklart viktig, därför rekommenderar jag blivande brudar att komma in på en provning. Ta gärna med din klänning så vi ser att allt sitter som det ska. En trevlig sak som glömts bort och som jag vill slå ett slag för är stockings. Dessa strumpor använder man med höfthållare, de saknar silikon (vilket kan vara skönt om det blir varmt) och du slipper ”dubbellår” eftersom de inte skär in i låren. Perfekt för oss som inte har jättesmala ben. Så är det ju så snyggt med höfthållare också. Och så ska du inte glömma strumpebandet, det är en fin tradition tycker jag och ska sitta på vänster lår.

Många vill satsa på en korsett till brudklänningen. I så fall tycker jag att man ska välja en funktionskorsett. En korset t som formar midjan och bysten och som är bekväm att sitta i. Glöm inte att du kommer att sitta ned i många timmar under bröllopsmiddagen.

En annan sak som jag vill rekommendera alla blivande brudar är att köpa är ett vackert paraply. Den svenska väderleken är inte att lita på och det är ju trist att stå under ett svart paraply.

Just nu har vi många brudar som kommer till butiken på Sibyllegatan 14 för att prova in perfekta underkläder till sin brudklänning och också hitta något extra sensuellt till bröllopsnatten. Vi har massor att erbjuda i traditionella gräddvita toner och en underbart vacker serie från Aubade i gnistrande kritvitt. Självklart hittar du också underbart vackra paraplyer hos oss!

Leave a Reply