Commando – veckans vara

Commando är ett nytt märke i Sverige men välkänt i USA. De gör underkläder som varken ska synas eller kännas. Lite som att vara naken under kläderna och det är därifrån namnet kommer. Uttrycket going commando betyder just det, utan underkläder.

Så här säger Commando om sina produkter:

Vi designar för de människorna vi strävar efter att vara: kunna hoppa över höga byggnader i ett språng, hålla alla bollar i luften, och kunna bära många olika hattar, samtidig som man lyfter från marken. Vi vet att det kräver ansträngning för att få saker att se lätt ut. Så låt oss hjälpa, med produkter som sätter fun i functional och functional i fun. Commando:  bekvämt, lyxigt, chic och ibland sexigt.

Eftersom Commando är veckans vara får ni 25% på alla produkter, så passa på nu!

CT05_F_1940 CT05_L_1942

CT05_P_1944 CT05_R_1946

Leave a Reply