Förtur till tok-rea!

Idag får alla våra medlemmar förtur till vår tok-rea. Vi rear ut massor av fina produkter och om du är registrerad kund hos oss har du idag fått ett mail med en rabattkod som ger dig 50 % på nästan allt i butiken. Har du inte fått ngt mail? Gå in och registrera dig i vår webshop så skickar vi det till dig asap. Vi rear Aubade, Elle Macpherson, DKNY, Wonderbra, Fauve, Huit 8, Freya mm!

Shop until you drop!

4 Comments on Förtur till tok-rea!

 1. Cicci
  25 december, 2012 at 13:12 (11 år ago)

  Hej!

  Har registrerat mig men får inget mail om erbjudande?

  Bästa hälsningar
  Cicci

  Svara
  • admin
   26 december, 2012 at 11:32 (11 år ago)

   Hej Cecilia!
   Nu är du inlagd som medlem och kommer därmed få alla härliga erbjudanden.
   Hälsningar Jenny

   Svara
   • Cicci
    26 december, 2012 at 11:40 (11 år ago)

    Tack 🙂 Kan jag få rabattkoden till tokrean också? Trodde det var den som skulle komma direkt men nu när jag läser igen så förstår jag ju att det gäller framtida utskick… min mail är ceciliaengvall@msn.com

    Svara
    • admin
     2 januari, 2013 at 09:26 (11 år ago)

     Koden är på väg på mailen 🙂

     Svara

Leave a Reply