Doftande härliga ljus

Finns det något bättre än doftljus när man vill göra det mysigt och hemtrevligt? Jag älskar verkligen doftljus och tänder dem varje dag i butiken och alltid hemma på kvällarna. Nu har jag tagit hem ytterligare ett av mina personliga favoritmärken, Yankee Candle. Vi fick i dagarna in flera härliga dofter. Självklart är de blommiga, romantiska och ljuvliga eller vad sägs om ”White gardenia”, ”Wedding day”, ”Vanilla satin”, ”Fresh cut roses” och ”Pink lady slipper”. Bara namnen gör att man känner sig extra härlig! Finns i butiken nu och kommer på webbshoppen snart.

 

Finns det något bättre än doftljus när man vill göra det mysigt och hemtrevligt? Jag älskar verkligen doftljus och tänder dem varje dag i butiken och alltid hemma på kvällarna. Nu har jag tagit hem ytterligare ett av mina personliga favoritmärken, Yankee Candle. Vi fick i dagarna in flera härliga dofter. Självklart är de blommiga, romantiska och ljuvliga eller vad sägs om ”White gardenia”, ”Wedding day”, ”Vanilla satin”, ”Fresh cut roses” och ”Pink lady slipper”. Bara namnen gör att man känner sig extra härlig! Finns i butiken nu och kommer på webbshoppen snart.

Leave a Reply