Lyxiga julklappar

Nu närmar sig julen med stormsteg och som vanligt går tiden för fort, man hinner ju inte med! Många har väl, som jag, svårt att få ihop vardagspusslet med jobb och familj, för fritid har man ju inte direkt att tala om när man är mitt i livet. Vi springer som galningar med andan i halsen och känner oss otillräckliga för det mesta.

Men tänk nu på att försöka hitta lugnet och värna om dig själv och dina kära när du får några dagar ledigt för snart står den underbara julen för dörren.

Jag älskar julen och det gjorde jag även som liten flicka. Det är något magiskt över den och det tycker jag fortfarande fast jag är vuxen och kanske inte tror på tomten längre, men lite magi blir man aldrig för vuxen för. Det är så härligt att pynta hemmet med massor av fina prydnader och se de vackert inslagna paketen som ligger under granen. Jag önskar mig alltid sådana där vackra paket med riktiga sidenband, helst med lock som man bara lyfter av. Kanske ligger där någon lyxig liten negligé i siden eller ett matchande set med bh, trosa och höfthållare i exklusiva svarta spetsar.

Jag brukar önska mig härliga badoljor och lyxiga tvålar också för det finns inget bättre än att få ligga i ett underbart doftande bad på juldagen och sedan mysa runt i ett mjukt nattlinne eller härlig pyjamas med en gosig morgonrock över.

Alla dessa härliga produkter hittar du i vår butik och på feminint.se så passa nu på att tipsa din älskling om vad du önskar dig i julklapp…

Leave a Reply