Härligt i höstrusket

Visst är det härligt att få kura ihop sig med en filt när det är så här mörkt och regnigt ute och dricka en varm kopp te, det brukar i alla fall jag göra. Men ibland måste man trots allt ge sig ut i regnet, särskilt när man har en hund. För att slippa frysa är det ett måste att ha på sig riktigt bra kläder som håller dig varm och som är sköna närmast kroppen. Jag använde tidigare bomullslinnen men när jag upptäckte Calidas serie blev jag frälst så så därför vill jag rekommendera det till er.

Calida har tagit fram ett material som är helt underbart att ha på sig under de kallare månaderna, en ull/silke mix. Det är det bästa och skönaste du kan ha eftersom ullen håller dig varm, även om du blivit blöt och silket är mjukt och härligt. Dessa material andas och ullen är så fin att den absolut inte kliar. För att du ska våga prova erbjuder vi 15 % på våra ull/silke varor denna vecka. Så passa på nu. Skriv in koden ull15silke i kassan så dras rabatten av.

Leave a Reply