Höstmys

Alla årstider har verkligen sin charm och hösten har alltid varit lite av en favorit. Tänk att få sätta sig i favoritfåtöljen iklädd morgonrock och raggsockor med en stor kopp te i handen och bläddra i en bra tidning. Sen att regnet öser ner ute och temperaturen ligger på 5 grader gör inte så mycket.

När mörkret kommer på mornarna brukar jag alltid tända ljus till frukosten och ett speciellt lugn infinner sig. En härlig morgonstund innan det är dags för jobb för mig och förskola för flickorna.

Sen finns ju även de höstdagar när man bara vill vara ute hela dagen. Luften är lite krispig, löven finns i alla olika färger och solen värmer ansiktet. En liten känsla av sommaren som var men ändå en föraning om vintern som kommer.

Hur det än är kan hösten inte bli fel.

 

“Fall has always been my favorite season. The time when everything bursts with its last beauty, as if nature had been saving up all year for the grand finale.”

―    Lauren DeStefano, Wither

Leave a Reply