Jag älskar bröllop

Det är väl det mest romantiska som finns? Och vem älskar inte romantik. Den där flickdrömmen som äntligen går i uppfyllelse, att få vara prinsessa för en dag. Jag gifte mig för åtta år sedan men minns det som igår. Det var ett storstilat bröllop med alla tillbehör. Jag hade två klänningar, en att ha i kyrkan med långt släp och en att ha på festen med bara ett litet släp.

För ett riktigt lyckat bröllop och efterföljande bröllopsnatt, för att inte tala om smekmånaden, behövs ett antal olika underkläder. Du behöver den perfekta korsetten som formar din kropp så du ser fantastisk ut under vigseln. På festen vill du nog ha något lite bekvämare (men självklart underbart vackert) så du orkar sitta länge och lyssna på alla fina tal. Denna kreation är den första din nyblivna make ser när ni kryper i säng tillsammans på bröllopsnatten, så se till att det blir ett minne för livet. På morgonen efter vill du väl gärna vakna i ett underbart skirt nattlinne och svepa om dig en morgonrock i siden. Glöm inte heller att packa alla små underverk inför den kommande smekmånaden.

Vi på Feminint älskar bröllop och vi har allt du behöver för att din dag ska bli perfekt! Kom gärna in i butiken och ta gärna med dig din klänning/ar så provar vi in de rätta underkläderna för din stora dag. Kika in på http://www.feminint.se/brud–brollop-c-224-1.aspx

 

/Ida

Leave a Reply